2014-04-16 09:06:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Végre jókedvű és mosolygós

Napi horoszkóp április 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az Uránusz és a Merkúr az ön jegyében adnak találkozót, ami felvillanyozza. Komoly döntéseket hozhat gyorsan, de a mások lassúsága az idegeire mehet. Ne engedje, hogy a düh úrrá legyen ön felett. Ne vágjon földhöz értékes dolgokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Úgy érzi, a kedvese ártott önnek, vagy ön sokkal magasabban áll szellemi, vagy lelki értelemben. Nem biztos, hogy jót tesz önnek ez az igazságosztó szerep. Ha magába néz, talán kicsit irigyli is a vétkeit. Legyen megértőbb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Annyira felvillanyozott, és annyira szeretne megnyilatkozni, hogy észre sem veszi, ha másokat megsért a kijelentéseivel. Figyelmeztetésnek legyen elég a tekintetük. Nem mindenki tud olyan szókimondó lenni, mint ön. Figyelje a reakciókat!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jelentősége nőttön nő, de nagy baj, ha ez a testiekben is meglátszódik. Ha nem a tudása, tapasztalata, vagy az anyagi javai nőnek épp, akkor sajnos könnyen lehet, hogy a bőralatti vékony zsírréteg vastagszik egyre. Sportoljon többet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön szereti a világ közepén érezni magát, a baj csak az, ha mások is így vannak ezzel. Ha ön idősebb, akkor könnyen szembesülhet azzal, hogy talán éppen kamaszodó fia nyom egyre többet a latban, és szellemiekben képes lekörözni önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Végre jókedvű és mosolygós: meglátja a szépet és a jót is a környezetében. Valóban nem is lehet oka a panaszra. Mert ami önnek panasz – ezt be kell látnia – másokban esetleg éppen irigységet keltő. Értékelje át a helyzetét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Tele van munkával, „el van havazva”, ami miatt nem látja, hogy valójában már minden csupa fény, virágos tavasz van. Próbáljon meg egy kicsit kilátni a gondjaiból. Akár úgy is, hogy ma hosszabb ebédszünetet engedélyez magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Sok ügyes-bajos dolga van, melyeknek intézésére sok időre lenne szüksége. Mivel a mai nap különösen kedvező a hivatalos eljárásokra, a legjobb, ha kivesz legalább egy fél nap szabadságot, és utánajár végre annak, amit régóta halogatott már.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Önhöz méltatlan lenne, ha részt venne holmi munkahelyi áskálódásokban. Ha mégis kényszerítő erők belevonnák, próbáljon meg minél pozitívabb szerepet játszani benne. Például úgy, hogy jót mond, ahol mások rosszat. Legyen konstruktív!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ismét pörög ön körül az élet, és magának is kénytelen lesz beismerni, hogy valójában ön ezt élvezi, erre vágyott igazán. Ha azt gondolta eddig, hogy lehorgonyozni vágyik, akkor most meg is ijedhet egy adódó lehetőségtől.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Véget érnek lassan azok a rossz hangulatok, melyek eddig gyötörték önt. A mai napon még egy különleges kalandban is része lehet, és ezt leginkább a pozitív életszemléletének és az ebből fakadó kisugárzásának köszönheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha elege van már a régi munkahelyéből, akkor ideje lenne, hogy keressen valami újat. Az első lépés, hogy körülnéz, és el is küldheti pár helyre az önéletrajzát. De előtte még mutassa meg egy hozzáértő barátjának!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: